SAMSUN / CANİK - Canik Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

26 Ekim 2022, Saat 15.00'da Okul Aile Birliği Toplantısı Yapılacaktır

Ekm

Okulumuz 11.sınıf öğrencisi Ecem Bağsu, Ümitler Judo Avrupa Şampiyonası'nda 70 kilo kadınlarda Avrupa 2. oldu.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Toplantımızı Yaptık

Haz

Canik Borsa İstanbul Anadolu Lisemiz merkezi sınav puanıyla öğrenci alan proje okulları kapsamına alınmıştır.

2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi merkezi sınav puanıyla öğrenci başvuru tercihleri başlamıştır.

150 kişilik sınırlı kontenjan için başvurunuzu yapabilirsiniz.

Haz

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Haziran Sorumluluk Sınavı Takvimi yayınlanmıştır. Sorumlu Olan öğrencilerimiz 21 - 25 Haziran 2021 tarihleri arasında kendilerine belirlenmiş olan sınavlara katılacaklardır.

Şbt

Okulumuzda 12.02.2020 tarihinde Samsun İl Sağlık Müdürülüğü'nden Organ Nakli Koordinatörü Sn. Abdullah Kula tarafından 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik bilgilendirme ve farkındalık semineri düzenlenmiştir.

Şbt

Okulumuzda 11.02.2020 tarihinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından Sosyal Medyanın Gücü; Bilinçli Gençler Projesi kapsamında bilinçsiz internet kullanımından ortaya çıkan fiziksel ve psikolojik rahatsızlıklardan gençleri uzak tutmayı hedefleyen seminer verildi.

Şbt

Öğrencilerimizle 06.02.2020 tarihinde Vatan,Millet ve Bayrak sevgisini işlemek, Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlılıklarını güçlendirmek ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin gücünü hissetmek için Samsuna'a gelen TCG BATIRAY Askeri Denizaltı (S-349)' u ziyaret ettik ve denizaltını içine girerek araç gereçler, mühimmat ve faaliyetleri incelenerek bilgi alındı.

Şbt

Okulumuzda 02.01.2020 tarihinde yapılan toplantıda , Rehber Öğretmenlerimiz Cem Turan ve Seyhun ORHUN,  10. Sınıf öğrencilerimizin  11. Sınıfta seçebileceği dersler, ilgili yönetmelik ve  öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerine uygun ders seçmelerine ilişkin okulumuzda yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Ders seçiminin öğrencilerin hedefleri açısından önemini vurgulanırken, öğrencilerin   liseden mezun olana kadar  okuyacakları derslerin  yıl sonu sınıf geçme başarılarını belirleyeceğini, lisede elde ettikleri başarı puanlarının üniversite sınav başarılarına etki edeceğini, aynı zamanda not ortalamalarının yurt dışı üniversite başvurularında da önemli etkisi bulunacağını açıkladı.

Şbt

2019-2020 Eğitim Öğretim 1. Dönemi Karne Töreniyle kutlandı. Törende 9,10,11 ve 12. sınıfların ilk 3'e giren öğrencilerimiz ödüllendirildi tüm öğrencilerimize başarılarından dolayı teşekküer ederiz.